Wervelende dansshow ‘Me, myselfie and I’

Op Zondag 25 mei 2014 wordt de eerste dansshow van Confidans
georganiseerd  “Me, myselfie and I”. Het wordt een wervelende show vol
met danstalent van jong tot oud(er).De dansvoorstellingen worden gegeven van 12.00 tot 13.00 uur en van 14.30 tot 15.30 uur. Dansen is niet alleen heel erg leuk om te doen maar ook ontzettend leuk om naar te kijken. In één uur tijd zullen de dansers van 2 tot 30 jaar laten zien wat hun passie is.

Thema’s binnen de show zijn hiphop, cheerdance, urban dance en streetdance. Binnen al deze thema’s is veel inspiratie opgedaan uit danser zoals Michael Jackson en en Hip-hop legends zoals Pharrel Williams, Justin Timberlake, Beyoncé, Rihanna.

Een selfie maken is een foto van jezelf maken. In de show “Me, myselfie and I” staat het thema social media centraal en de dansers zullen dit in de choreografie tot uiting brengen. Een geweldige show voor alle ouders, opa’s, oma’s broertjes, zusjes om te zien wat de dansers van Confidans hebben geleerd.

Als locatie is gekozen voor de Theater de Molen vanwege het gezellige en intieme karakter.

Op zondag 25 mei is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen bij deze spectaculaire show. Het is nodig om te reserveren en er zijn een beperkt aantal kaartjes dus laat snel weten of je er bij wilt zijn.

Kaartjes zijn voor € 5,50 te koop via de website http://confidans.nl

Cookieinstellingen