60 jarig jubileum KBO Winssen

De KBO- afdeling Winssen- bestaat dit jaar 60 jaar. Op zondag 26 oktober aanstaande wordt het jubileum gevierd. Alle 325 leden hebben een uitnodiging ontvangen.

Om 10.00 uur is een Eucharistieviering in de kerk met medewerking van gemengd koor Vita Nuova. Aansluitend gaan de leden en evtentuele introducés naar ontmoetingscentrum de Paulus waar de feestelijkheden met hapjes, drankjes, muziek en een uitgebreide brunch worden voortgezet.

Receptie

Van 15.30 tot 17.00 uur is er een receptie in de Paulus waar genodigden, verenigingen en andere belangstellenden van harte welkom zijn. 
De Katholieke Bond van Ouderen
De kbo stelt zich ten doel om voor haar leden en andere senioren in Winssen belangen te behartigen. Dit gebeurt door het organiseren van activiteiten zoals busreizen, bingo, fietstochten, biljarten, jeu de boules, kerstviering, carnaval, inloophuis etcetera. Leden kunnen een beroep doen op ondersteuning bij hun belastingaangifte. Ook is hulp mogelijk bij juridische vragen of vragen over inkomen, wonen, welzijn, zorg en gezondheid.   
Huiskamerproject
Er loopt op dit moment een verzoek om subsidie bij de provincie Gelderland om de voormalige kappersruimte bij de Paulus te verbouwen tot ‘woonkamer’.  Dit biedt mogelijkheden om het huiskamerproject daar onder te brengen. Ook nieuwe activiteiten kunnen dan vorm krijgen, zoals een eetpunt, handwerken, kaarten en bloemschikken.
Cookieinstellingen