Ewijk gaat los 

Foto:

Het is bijna weer zover. De opening van het carnavalsseizoen nadert en natuurlijk heeft iedereen er weer ontzettend veel zin in.Ewijk gaat los belooft weer een waar spektakel te worden, met muzikale klanken van feest-DJ Marcel Pardon en een mooie lichtshow. Prins Antoin en zijn gevolg zullen één van de laatste keren gaan knallen en daar wil natuurlijk iedereen bij zijn. Het wordt een avond met veel gezelligheid en alvast een goed voorproefje voor het aankomende carnavalsseizoen.

Helaas nadert ook langzaam het afscheid van Prins Antoin maar wordt ook weer volop gespeculeerd over de nieuwe Prins. Tijdens deze avond zullen de prinskandidaten aan u voorgesteld worden. Dit belooft op zich al heel wat en het wordt zeer spannend! Tijdens deze avond wordt ook het thema van de carnaval bekend gemaakt. CV De Dijkvelders hoopt jullie allemaal te zien om met elkaar lekker te feesten.

Ewijk gaat los vindt plaats op zaterdag 15 november 2014 in de Ouwe Deeg, de avond start om 21.00 uur. Kaarten zijn te koop aan de deur voor € 7,50, zie voor verdere informatie de website www.dijkvelders.nl

Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt (over 1.000 views op FB)

Activiteit: Ewijk gaat los!!
Datum: zaterdag 15 november 2014

Aanvang: 21.00  uur

Locatie:  De Ouwe Deeg
Adres: Hoogstraat 9, 6644 BS Ewijk

Cookieinstellingen