Kerstvoorstelling van Oliver Twist

Twintig enthousiaste podiumtijgers, van 8 tot 18 jaar, duiken 3 dagen in
de wereld van Oliver Twist. Op 2,3 en 4 januari gaan zij onder leiding
van regisseuse Astrid Nijssen en met hulp en ondersteuning van
vrijwilligers van Jeugdtheater Tierelier hard oefenen om in drie dagen
tijd een musical op de planken te brengen.Geen makkelijke opgave. Teksten en liedjes zullen uit het hoofd geleerd moeten worden, inleven in de rol, houding performance, dans en alles wat er bij komt kijken zal aan bod komen. Uiteraard doen ze dat niet voor niks! 

De drie oefendagen worden afgesloten met een heus optreden op de thuisbasis van jeugdtheater Tierelier, Theater de Molen in Beuningen. Uiteraard mag u dit niet missen! Zij beloven u alvast een waar spektakel! Een prima afsluiting van de feestdagen!

De voorstelling is op zondag 4 januari 2015 om 16:00 uur. De entree bedraagt € 5,00 per kaartje. Uiteraard is van jong tot iets minder jong, welkom om de verrichtingen van de spelers en speelsters te komen bewonderen.

Samen naar kerstuitvoering Jeugdtheater Tierelier?
Kom kijken naar de kerstvakantiemusical Oliver Twist
poster

Lijkt u dit wat? Reserveer dan snel plaatsen, want het jeugdtheater zegt uit ervaring dat er veel belangstelling is. Als u op tijd bent, kunt u verzekerd zijn van een plaatsje in een van de zachte rode pluche stoelen, om heerlijk in weg te zakken en te genieten van een leuke maar ook ontroerende voorstelling.

Voor meer informatie of reserveren van plaatsen kunt u contact opnemen met jeugdtheater Tierelier. Dit kan door te bellen naar Joseph Vink, 024-6750939 , of een berichtje te sturen naar [email protected]

Activiteit: Kerstvoorstelling Oliver Twist
Datum: Zondag 4 januari 2015
Aanvang: 16.00 uur
Entree: € 5,00
Locatie: Theater De Molen

Adres: Molenstraat  54  Beuningen

HS

Cookieinstellingen