Bakfietstreffen bij de Vasim Nijmegen

Zondag 13 april organiseren Fietsdiensten.nl en Op Vuur en Vlam het
BakfietsTreffen 2014. Dit vindt plaats tijdens het Festival VasimNU! van
Cultuurspinnerij de Vasim te Nijmegen. Particulieren en bedrijven met
of zonder bakfiets zijn van harte welkom om vanaf 13.00 uur naar de
Vasim te komen.Het BakfietsTreffen is een informele en gezellige bijeenkomst met muziek, lekker eten en diverse activiteiten tjdens het Festival VasimNU!. Het is dé plek waar producenten en dealers van bakfietsen hun producten presenteren. Hans Kooijman is met Op vuur en vlam aanwezig met de Pizzaovenbakfiets (Il Forno Mobile) en vele andere ‘culinaire bakfietsen’.

Bakfiets Parade
Het BakfietsTreffen start met een Bakfiets Parade door Nijmegen. Om 12.00 uur start de bakfietstocht vanuit de Grote Markt (voor De Waag). U kunt met uw bakfiets meerijden in de stoet die eerst een ronde maakt door het centrum en vervolgens via de Parkweg en de Weurtseweg koers zet richting de Vasim. Deelname aan de Bakfiets Parade is op eigen risico en de verkeersregels dienen in acht te worden genomen.

Nieuwste bakfietsen
Bij het BakfietsTreffen zijn de nieuwste modellen bakfietsen, transportfietsen en fietstrailers te bewonderen van bekende producenten en dealers uit Nederland en een groot aantal andere Europese landen. Er wordt tevens een aantal interessante presentaties gegeven die vrij toegankelijk zijn. Op het probeerparcours kunt u de verschillende modellen uitproberen en Velocity Fietskoeriers organiseert daarnaast verschillende wedstrijden voor ervaren en beginnende bakfietsers. Ook kunt u genieten van het vakmanschap van de zelfbouwers die aanwezig zijn met door henzelf gebouwde of gerestaureerde bakfietsen.

Activiteit
: Bakfiets treffen

Datum: Zondag 13 April 2014
Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur

Adres: Cultuurspinnerij Vasim, Winselingseweg 41 Nijmegen

Voor meer informatie over het International Cargo Bike Festival kijkt u op www.bakfietstreffen.nl.
 Bezoek ook de Facebook-pagina van The Happy Cargobiker (www.facebook.com/BlijdatikBakfiets).

HS

Cookieinstellingen