Start energiebesparingsproject in gemeente Beuningen

Foto:

GEMEENTE, 8 oktober 2011 – Woensdag 5 oktober organiseerde het RMB (adviesdienst voor overheden op het gebied van ruimte, milieu en bouwen) in opdracht van de gemeente Beuningen in het gemeentehuis de startbijeenkomst van een nieuw project: Energiebesparing bij kantoren.Het project brengt energiebesparingsmogelijkheden onder de aandacht bij Beuningse bedrijven. Er worden vijf pilotbedrijven gekozen die een gratis energiescan krijgen.Bewustzijn creëren bij bedrijven in de gemeente Beuningen over energiebesparingsmogelijkheden. Dat is het doel van dit project. In de periode van nu tot april 2012 loopt er een pilot met een vijftal representatieve Beuningse bedrijven. Zij krijgen een gratis energiescan waarbij het gehele kantoorpand wordt nagelopen op energiebesparingsmogelijkheden. Aan de hand van deze scans wordt een vervolgtraject opgezet, waarin de gescande bedrijven begeleid worden in de uitvoering van de mogelijke energiebesparingsmaatregelen die ze kunnen treffen binnen hun bedrijf.ProjectpartnersHet project wordt in opdracht van de gemeente Beuningen uitgevoerd door het RMB (adviesdienst voor overheden op het gebied van ruimte, milieu en bouwen) in Cuijk. Adviesbureau tripelRadvies uit Hellendoorn voert de energiescans uit.Interesse?Heeft u interesse in het project of wilt u met uw bedrijf meedoen aan de pilot? Stuur een e-mail naar projectleider dhr. A Hofstad dhr. A Hofstad op [email protected]. Binnenkort vindt u meer informatie op www.beuningen.nl.

GEMEENTE, 8 oktober 2011 – Woensdag 5 oktober organiseerde het RMB (adviesdienst voor overheden op het gebied van ruimte, milieu en bouwen) in opdracht van de gemeente Beuningen in het gemeentehuis de startbijeenkomst van een nieuw project: Energiebesparing bij kantoren.

Het project brengt energiebesparingsmogelijkheden onder de aandacht bij Beuningse bedrijven. Er worden vijf pilotbedrijven gekozen die een gratis energiescan krijgen.

Bewustzijn creëren bij bedrijven in de gemeente Beuningen over energiebesparingsmogelijkheden. Dat is het doel van dit project. In de periode van nu tot april 2012 loopt er een pilot met een vijftal representatieve Beuningse bedrijven. Zij krijgen een gratis energiescan waarbij het gehele kantoorpand wordt nagelopen op energiebesparingsmogelijkheden. Aan de hand van deze scans wordt een vervolgtraject opgezet, waarin de gescande bedrijven begeleid worden in de uitvoering van de mogelijke energiebesparingsmaatregelen die ze kunnen treffen binnen hun bedrijf.

Projectpartners
Het project wordt in opdracht van de gemeente Beuningen uitgevoerd door het RMB (adviesdienst voor overheden op het gebied van ruimte, milieu en bouwen) in Cuijk. Adviesbureau tripelRadvies uit Hellendoorn voert de energiescans uit.

Interesse?
Heeft u interesse in het project of wilt u met uw bedrijf meedoen aan de pilot? Stuur een e-mail naar projectleider dhr. A Hofstad dhr. A Hofstad op [email protected]. Binnenkort vindt u meer informatie op www.beuningen.nl.

Twitter
De gemeente Beuningen heeft voor dit project een speciaal Twitter-account: twitter.com/#!/zuinigbeuningen. Je hoeft zelf geen Twitter-account te hebben om te kunnen de berichten van zuinigbeuningen te volgen.

 

 

Cookieinstellingen