Lekker nieuws voor 2014

Iedere week in 2014 geeft Limburgia Vlaaispecialist Beuningen een vlaai weg aan de lezers van beuningen.nieuws.nl. Als dat geen lekker nieuws is!Op de zaterdagen wordt afwisselend op de Facebookpagina’s BeuningenNieuws en FanVanBeuningen een vlaai geplaatst die de eerstvolgende zaterdag gratis opgehaald mag worden.

Win via Facebook
De lezer moet de pagina waar de vlaai op staat ‘leuk vinden’ om de vlaai voorbij te zien komen en om in aanmerking te komen voor het gratis ophalen ervan. Liken, delen of reageren waarom je de vlaai zou willen mag altijd!

Win via de nieuwsbrief

Om ook lezers die geen Facebook hebben een kans te geven doen zij sowieso iedere week mee als ze geabonneerd zijn op de gratis nieuwsbrief. Vergroot je kans en schrijf je in!
Je kunt opgeven of je de nieuwsbrief dagelijks (06.00 uur) of wekelijks (op vrijdag 16.00 uur) wil ontvangen. Weer uitschrijven kan op ieder gewenst moment.

Bekendmaking
Op maandag wordt bekendgemaakt wie de  vlaai op zaterdag mag ophalen. Wil jij ook iedere week kans maken op de vlaai?  Like dan beide pagina’s en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Voorwaarden voor het ophalen
De vlaai kan alleen op eerstvolgende zaterdag na bekendmaking opgehaald worden.
De winnaar moet zich daarvoor tot uiterlijk vrijdag 17.00 uur telefonisch melden bij Limburgia in Beuningen  (024 – 677 0354) en zich bij het ophalen kunnen legitimeren.
Bij het later of geheel niet melden vervalt het recht om de vlaai gratis op te halen.

c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Beuningen Nieuws

c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Fan Van Beuningen
ma217sh78zjqd4t0nr9udgarz schrijf je in voor de Nieuwsbrief

px0l90jcfyi5q7hltsycm415r
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt. 
Om de Facebookpost te bekijken, hoef je geen account te hebben.
Cookieinstellingen