Vrijwilligers gezocht opzet eetpunt Winssen

Seniorenvereniging Winssen, Stichting Perspectief en de Paulus willen gezamenlijk een Eetpunt organiseren voor inwoners van Winssen. Hiervoor worden vrijwilligers gezocht, die houden van koken en organiseren en zich een keer in de week hiervoor willen inzetten.Taakomschrijving
Als vrijwilliger denkt u mee over de opzet en uitvoering van het Eetpunt samen met de bovengenoemde partners. Het Eetpunt zal open zijn in de middag, waarvan de dag nog gekozen moet worden. U bent als vrijwilliger betrokken bij de hele uitvoering van het Eetpunt, van inkopen doen en koken, tot dekken van tafels, uitserveren en opruimen. U kunt natuurlijk ook voor één van de onderdelen kiezen. Het zelf koken staat op dit moment nog niet vast. Dit alles gaat in overleg met uitvoerende vrijwilligers.

Doel
Het Eetpunt is toegankelijk voor alle inwoners van Winssen en de omringende dorpen in de gemeente Beuningen. De verwachting is dat vooral ouderen hier gebruik van zullen maken. Met dit Eetpunt wordt mensen de mogelijkheid geboden om samen te eten en daarmee anderen te ontmoeten. Naast de gezelligheid om samen te eten wordt met een gezonde maaltijd ook bijgedragen aan de gezondheid van mensen.

Functie eisen:
•    U heeft affiniteit met koken en/of organiseren
•    U heeft een luisterend oor voor bezoekers
•    U kunt sfeer en gezelligheid scheppen
•    U vindt het prettig om in groepsverband te werken

Heeft u interesse, wilt u zich dan aanmelden graag vóór 1 juni a.s. bij Stg. Perspectief, Valerie Bekkers, via email [email protected] of via telefoonnummer 024-6750939.

Cookieinstellingen