Beuningen luidt komende weekend de lente in

Foto:

De Lente staat op uitbreken en de organisatie van de Lentefeesten Beuningen draait op volle toeren om dat een handje te helpen.Koningsnacht
De officiële aftrap is vrijdagavond met een benefietavond voor Beat Batten. Deze vind plaats in een grote feesttent voor café De Zaak aan de Van Heemstraweg. De band Triple speelt in deze Koningsnacht verzoeknummers tijdens de ‘Batten Request’, Party DJ Nick draait binnen de sterren van het plafond en een veiling met fantastische prijzen van lokale ondernemers moet de bezoekers uitdagen om tegen elkaar op te gaan bieden. De opbrengst is voor Beat Batten. Rond 22.30 uur wordt op de kruising van de Schoolstraat en de Van Heemstraweg een spectaculaire vuurwerkshow verzorgd door tuincentrum Bull.
Tijd van 20.00 – 01.00 uur.

Koningsdag

De traditionele kinderrommelmarkt wordt ook dit jaar in het centrum van Beuningen gehouden. Op deze zaterdag kunnen de kinderen op kleedjes door het centrum van alles te koop aanbieden of hun artistieke talenten laten zien. De rommelmarkt is van 10.00 – 17.00 uur. Ondertussen is er op het Julianaplein een groot podium waar van 14.45 uur tot uiterlijk 19 uur, de voorronde van ‘Beuningen Got Talent‘ gehouden word.

De organisatie heeft maar liefst 16 aanmeldingen gekregen. Naast veel bekende gezichten zijn er ook veel nieuwe deelnemers. In de jury zitten Rob van Horssen, Carol van Eert en Sabine Verboort.

Vanaf 15.00 uur kan men weer naar Café de Zaak waar Party DJ Nick een After party neerzet.

Lente-uitbarsting
Op zondag is vanaf 11.00 uur tot ongeveer 13.30 uur de finale van ‘Beuningen Got Talent‘ .
Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn meer dan 120 kramen door het centrum verspreid opgesteld ook sommige winkels zijn geopend. Om 13.00 uur een Modeshow, voorstellingen, optreden van de band ‘The Beat Goes On’, een rommelmarkt op het Kerkplein (bij AH), een kleine kermis op het Amaliaplein, komt het zien, komt het zien!

Zondag vindt ook de Jee-O-Bike Classic plaats. Dit fietsevenement met vier verschillende routes (2 gezinsfietstochten en 2 toertochten) is voor de sportievelingen die met hun deelname ook nog een goed doel ondersteunen. Vertrek en eindpunt is bij Café de Zaak.

Ook zondag is er een afterparty bij de Zaak. Deze begint om 14.00 uur, duurt tot 22.00 uur en heeft de LIVE band Monkey Business op het programma staan. Be there!

Website: www.lentefeestenbeuningen.nl

Cookieinstellingen