Vandaag schepen bezichtigen en meevaren

Foto:

Altijd al een keer op een schip willen varen? U kunt zondag 24 augustus schepen van binnen bezichtigen of een stuk meevaren! Vaar mee op een schip van Nijmegen Lindenberghaven naar Nijmegen Waalhaven en Beuningen en bezoek zo diverse tentoonstellingen. Een kans die u niet snel meer zult krijgen!Ook vandaag nog is er van alles te zien en te leren over het leven van de binnenvaartschippers. Ontdek welke verhalen achter de grote schepen schuilen die dagelijks aan ons voorbij varen over de Waal tijdens ‘Lekko! Schippers in zicht’.

Zondag is van 11.00 – 17.00 uur de tentoonstelling ‘Parlevinkers’ in het Dijkmagazijn in  Beuningen te bezichtigen. U kunt zo naar de tentoonstelling (toegang € 4,50) maar eerst naar Nijmegen en dan met de boot meevaren naar Beuningen is een leuke optie. Met anderhalf uur bent u terug in Nijmegen.

Meevaren met De Harmonie III
Vertrektijden: Er wordt op zondag gependeld tussen de verschillende locaties  tussen 11.00 en 17.00 uur.  Duur van elke rondvaart: ca. 1,5 uur. Afvaarten worden door een afvaartklok weergegeven op de opstapplaatsen. Vanaf de Lindenberghaven, naar het KSCC in de Waalhaven, vandaar naar Beuningen en weer terug via het KSCC naar de Lindenberghaven. Het Parlevinkersbootje “Time is Money” zal langszij varen op de route.

Voor meer informatie, zie de site www.lekkoschippersinzicht.nl.
Let goed op wanneer de laatste afvaarten zijn, zodat u weer op tijd terug bent bij de boot. De fietsen kunnen mee.

Cookieinstellingen