Politie zoekt getuigen woninginbraak

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een woninginbraak die tussen dinsdag 30 september 20:00 uur en woensdag 1 oktober 2014 te 9:00 uur plaatsvond. Inbreker(s) hebben uit een woning aan de Wagenmaker in Beuningen diverse goederen weggenomen. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld, waaronder een sporenonderzoek en een buurtonderzoek. De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien. Heeft u verdachte personen of voertuigen gezien in de genoemde tijdspanne? Alle aanwijzingen, hoe onbeduidend deze ook lijken, kunnen van groot belang zijn voor het onderzoek. U kunt uw informatie aan ons doorgeven via telefoonnummer: 0900-8844.

Cynisch genoeg is dit een tweet van de burgemeester van gisteren:
[twitter_old 516853927200190464]

w4ipqmbqesfoze7scutksnmfu

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie (zie www.politie.nl/onderwerpen/woninginbraak) en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (zie www.politiekeurmerk.nl) vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

Ooggetuige van een  nieuwsfeit? Tip ons! 

px0l90jcfyi5q7hltsycm415r
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt. 
Om de Facebookpost te bekijken, hoef je geen account te hebben.

Cookieinstellingen