Werkzaamheden kantoor Rabobank Beuningen

Foto:

Van maandag 27 oktober tot en met vrijdag 31 oktober vinden er werkzaamheden plaats in het servicekantoor aan het Mauritsplein 3 in Beuningen. In het kantoor zijn er naast de servicebalies voor het regelen van uw dagelijkse bankzaken ook twee geldautomaten, een Chipknipautomaat, een sealbagautomaat en een brievenbus aanwezig. Het kantoor in Beuningen beschikt niet meer over een stortautomaat. 

Als gevolg van de werkzaamheden zijn beide geldautomaten en de sealbagautomaat van maandag 27 oktober tot en met vrijdag 31 oktober buiten gebruik. De automaten worden in de loop van vrijdag 31 oktober weer teruggeplaatst. De Chipknipautomaat en de brievenbus blijven de gehele periode gewoon beschikbaar.
Geld opnemen of geld storten
Voor het opnemen van contant geld kunt u gedurende deze periode terecht bij de dichtstbijzijnde geldautomaat aan de Laan 1945 20B in Weurt. U kunt geld storten bij het hoofdkantoor aan het Keizer Karelplein 1 in Nijmegen (aan de zijde van de Bisschop Hamerstraat) of aan de Kasteellaan 27 in Wijchen. De openingstijden van deze kantoren vindt u hier. Ondernemers die geld storten door middel van sealbags kunnen gebruikmaken van de sealbagautomaat bij het hoofdkantoor aan het Keizer Karelplein 1 in Nijmegen of aan de Kasteellaan 27 in Wijchen.
Geldbestellingen
In verband met de werkzaamheden is het van maandag 27 oktober tot en met vrijdag 31 oktober niet mogelijk om uw geldbestellingen op te halen op het kantoor in Beuningen. De geldbestelling die u uiterlijk woensdag 23 oktober voor 12:00 uur heeft geplaatst met afhaallocatie kantoor Beuningen kunt u uiterlijk vrijdag 24 oktober nog afhalen. Wanneer u toch uw bestelling wilt ontvangen tussen maandag 27 oktober en vrijdag 31 oktober dan kunt u uiteraard uw geldbestelling laten bezorgen op een van de andere kantoren. Houdt u wel rekening met de openingstijden. Deze kunt u terugvinden op www.rabobank.nl. Vanaf maandag 3 november kunt u voor het afhalen van uw geldbestelling weer op het kantoor in Beuningen terecht.
Cookieinstellingen