Eerste doel behaald met Granny actie en kledinginzameling voor Dorcas

Foto:

De inzameling van kleding voor Dorcas op 11 en 12 oktober in de Protestantse kerk heeft ongeveer 70 zakken en dozen vol met kleding, dekbedden en linnengoed opgeleverd. 

In combinatie met de kledinginzameling werden er appelproducten verkocht: potjes zelfgemaakte appelmoes (waarvan een deel ‘aangekleed’ als omaatje), appelsap, appeltaart, appels, enz. Doel van deze actie was een jaar een Granny in Oost-Europa  te ondersteunen voor 300 euro via het Adopt a Granny programma van Dorcas. De actie heeft dit bedrag ruimschoots opgebracht en er is al een startbedrag voor een Granny in Afrika.
In het voorjaar zal de actie herhaald worden voor de Granny in Afrika. Dan wordt er ook weer kleding ingezameld en een themaproduct verkocht. Meer informatie hierover volgt later op Beuningen.Nieuws.nl. 

De organisatoren willen iedereen die de actie ondersteund heeft heel hartelijk danken voor de bijdrage!
Dorcas: hulp en ontwikkeling
Dorcas is een christelijke organisatie die zich laat inspireren door Mattheüs 25:31-46: zorgen voor de armen en verdrukten. Met de hulp van vele actieve vrijwilligers en donateurs worden 154 projecten in 17 landen structureel ondersteund. Ook bij noodsituaties komt Dorcas in actie, zoals momenteel in Syrië, Zuid-Soedan en Irak. Dorcas helpt mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Meer informatie: www.dorcas.nl of tel. 0228 595900.
Cookieinstellingen