Wijnproeverij in het Hart van Beuningen

Foto:

Ondernemers in het winkelcentrum van Beuningen organiseren tijdens de koopavond op vrijdag 31 oktober een wijnproeverij. 27 winkels en horeca vormen een wijnroute waarlangs u wijn kunt proeven en een bijpassend hapje geserveerd krijgt.

Alle drie de slijters in Beuningen zijn betrokken bij de proeverij. Of u nu houdt van karaktervol rood of fris wit, in Beuningen bent u deze avond aan het juiste adres. Het centrum is sfeervol verlicht en de muziek is in stijl. Bij de deelnemende ondernemers krijgt u bij elke wijn informatie over de soort druif, het land van herkomst, waar het goed mee combineert, de prijs en waar u de wijn kunt kopen om er thuis nog eens van te genieten. 
Halloween
Ook aan Halloween is gedacht. Kinderen mogen uitgeholde pompoenen met een naamkaartje meenemen en inleveren in de passage, bij Limburgia. De naamkaartjes zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels, maar je mag natuurlijk ook zelf iets maken. Belangrijk is wel dat je naam en adres er op staat. En als kinderen verkleed willen komen dan is dat helemaal leuk!
1 november  15.00 uur prijsuitreiking door Ron Bons
Bij deelname aan de proeverij of als je een pompoen ingeleverd hebt maak je kans op één van de leuke prijzen.  Op zaterdag 1 november om 15.00 uur zal Ron Bons op het Julianaplein op ludieke wijze de winnaars bekend maken. Voor het in ontvangst nemen van de prijs moet je wel persoonlijk aanwezig zijn.
DE 27 DEELNEMERS AAN DE WIJNPROEVERIJ OP 31-10-2014 ZIJN:
Anita Mode / Apparelle / Bonita / Christianne / Combiplant / De Provence / De Vier Jaargetijden / Elke Dag / Eten bij Ons Mam / Expert / Gall&Gall / Hema / Hunkemöller / Jan’s Shop / Limburgia / Mieke Collection / Mitra Slijterij / Natuurdrogist  / Satisfashion/ Schippers Optiek / Schoenmode Verploegen / Shoeby / Slijterij De Toog / Trendy / VakantieXperts de Planeet/ Van den Berg Voetverzorging / Zaak van Ruud
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt (over 1.000 views op Facebook)
beuningen-web-wijnavond-banner-300
Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Cookieinstellingen