Jumbo in Beuningen wordt feestelijk geopend

Foto:

Inwoners van Beuningen en omgeving kunnen vanaf woensdag 12 november voor al hun dagelijkse boodschappen terecht bij de nieuwe Jumbo winkel aan het Thorbeckeplein 14. Dit bijzondere moment gaat niet onopgemerkt voorbij. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 16 november.

Het ondernemersechtpaar Michael en Hannie Kalkman is trots op de nieuwe winkel: “Samen met ons team kijken we er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug. Zoals de focus op lokale producten en het assortiment uit eigen slagerij.”
Metamorfose
De voormalige C1000 winkel wordt momenteel compleet verbouwd. De winkel telt straks ruim 1.450 m² vloeroppervlakte. Het pronkstuk is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. Voor vers vlees kunnen klanten terecht bij de ambachtelijke slagerij, die beschikt over een rijpingskast. Ook worden er vers belegde broodjes bereid en kunnen klanten bij de visafdeling zelf een bakje met diepgevroren visjes zoals gamba’s en mosselen samenstellen. Daarnaast kunnen de klanten in de nieuwe Jumbo terecht voor verse sushi.
Zelfscan
Bijzonder aan de winkel is dat klanten voortaan gebruik kunnen maken van een uniek zelfscan-systeem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen. “Dit scheelt klanten van Jumbo tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas”, legt Michael Kalkman uit. “Bovendien toont de handscanner een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.”
7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, is persoonlijk aanwezig bij de opening. “Ook in deze winkel staat de klant centraal. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Zij volgen dan ook allemaal een training in de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waarmee wij onze unieke beloften aan de klant iedere dag nakomen. Zo biedt Jumbo het grootste assortiment. Als de klant een product mist, kijkt Jumbo mee naar een alternatief of haalt de winkel het product binnen twee weken in huis.
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt (over 1.000 views op FB)
Foto: Ondernemersechtpaar Michael en Hannie Kalkman en hun team tijdens de 7 Zekerheden training op de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar de nieuwe Jumbo winkel. 
Cookieinstellingen