CV De Plekkers opent het carnavalsseizoen

Foto:

Zaterdag 8 november zal tijdens het Prinsenbal de nieuwe Prins Carnaval van Eikelenburg bekend gemaakt worden.Rond de elfde van de elfde start het carnavalsseizoen, dus ook bij De Plekkers in Beuningen. Traditiegetrouw staat het zogenaamde Prinsenbal op het programma. Zaterdag 8 november zal dit plaatsvinden in Sportcafé de Tinnegieter.
Prins Erik den 2e, de huidige Prins carnaval van de Plekkers, neemt deze avond met zijn gezelschap afscheid. Zij kijken terug op een fantastisch jaar, dat het thema “op de camping”  had en met hun eigen carnavalsvereniging “de Zotte Koei” zijn zij voorop gegaan in het feestgedruis.
Na één jaar staat een opvolger alweer te popelen om als Prins carnaval door het leven te gaan. Wie o wie gaat het worden?   

Op de avond maakt de vereniging tevens het Boerenbruidspaar bekend. Het bruidspaar zal op de dinsdag van de carnaval, tussen carnavalvierenden  Eikelenburgers, elkaar opnieuw het ja-woord geven .

Kortom een avond die u niet mag missen: Een gevarieerd programma met muziek en optredens van eigen bodem in het Plekkerspaleis.

Meer informatie vind u op de website: www.cvdeplekkersbeuningen.nl

Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt (over 1.000 views op FB)

Activiteit: Openingsavond carnaval De Plekkers
Datum: Zaterdag 8 november 2014
Aanvang: 20.00 uur
Doelgroep: personen ouder dan 16 jaar
Entree: tot 21.00 uur gratis en daarna € 10,-
Locatie: Sportcafé De Tinnegieter

Adres: Leigraaf 2 Beuningen

HS

Cookieinstellingen