Donderdag: Laatste informatieavond veranderingen in de zorg

Foto:

Donderdagavond is de laatste van de serie van vier informatieavonden over de veranderingen in de zorg. De gemeente Beuningen organiseerde in elk van de vier kerndorpen een avond. Beuningen is aanstaande donderdag als laatste aan de beurt.”De drie eerder gehouden avonden zijn goed bezocht”, vertelde een woordvoerster van de gemeente. “Wethouder Geert Hendriks informeerde woensdagavond in Winssen zo’n 25 geïnteresseerden over de veranderingen in de zorg. Donderdagavond 20 november kwamen zo’n vijftig belangstellenden naar het MFA in Ewijk en in Weurt waren er afgelopen maandag ongeveer 30  mensen aanwezig.”

Inwoners hoefden niet perse in hun eigen dorp naar de informatieavond te gaan. “Donderdag is in Beuningen de laatste kans, we verwachten daarom een opkomst van rond de 100 personen. Het is een goede gelegenheid om duidelijk uitleg te krijgen over deze toch wel ingewikkelde materie. We hebben een goede spreker die het helder uiteen zet.”

Donderdag 27 november 2014 in de Leghe Polder (Schoolstraat 16) in Beuningen. De zaal gaat om 19.15 uur open. De informatieavond start om 19.30 uur
Cookieinstellingen