Laatste kans op subsidie voor woningisolatie

Foto: .

De provincie Gelderland stelt ook in 2015 nog subsidies beschikbaar voor energiebesparende maatregelen zoals isolatieglas en gevel-, vloer-, of dakisolatie. Gemeente Beuningen heeft ingestemd met een verlenging van de uitvoering van de subsidieregeling.

Alle bestaande woningen in Beuningen komen in aanmerking voor een derde van de investeringskosten voor woningisolatie. Er geldt een maximum van € 500,- per woning. Er is nog subsidiegeld beschikbaar maar OP = OP.

Al 340 woningen energiezuiniger
Heeft u nog geen gebruik gemaakt van de subsidieregeling of het maximale subsidiebedrag van € 500,- nog niet besteed? Dan is het nu tijd om na te denken over het isoleren van uw woning. Al 340 woningeigenaren in Beuningen gingen u de afgelopen jaren voor en hebben subsidie ontvangen. Dat is ongeveer 4,5% van de particuliere woningeigenaren. De isolatiemaatregelen geven meer wooncomfort, besparen energie en schelen op termijn in uw portemonnee.

Subsidie aanvragen
Alle voorwaarden van de subsidieregeling woningisolatie vindt u op www.woningisolatie.nu. Hier kunt u ook het subsidieaanvraagformulier invullen.

Cookieinstellingen