Winssen heeft een nieuw Prinsenteam

Foto: .

Tijdens twee totaal uitverkochte Pronkzittingen, zijn onder luid gejuich, de nieuwe opperheersers van Oelewaal, door de vele Dorstvlegels en Dorstvlegelinnen warm onthaalt.

In een spectaculair decor, dat zo in een film van The Pirats of the Caribbean gebruikt kan worden, is Prins Patrick d’n Urste, onthuld. Zeerover hoofdman Barbossa is van zijn vloek ontheven en hij heeft de macht over Oelewaal over kunnen dragen aan Prins Patrick d’n Urste.

Prins Patrick zal dit carnavals jaar voorop gaan in het feest. Samen met zijn pages Danielle de Waal, Manja van Dinteren en Rianne de Heus hebben zij de taak op zich genomen om er weer een onvergetelijk carnaval van te maken. Natuurlijk bijgestaan door Adjudant Marco Burgers.

Prins Patrick van Deijzen woont samen met prinses Astrid Teunissen in de Leegmakers buurt en is één van de kartrekkers van deze buurtvereniging. Het carnaval zit hem in zijn bloed en genen. Zijn vader Ton is namelijk in 1983 ook prins van Oelewaal geweest. Als het aan het aan Prins Patrick ligt dan word het een dolle boel dit jaar en dat heeft hij vast gelegd in zijn lijfspreuk;

Met d’n Deijs is iedereen 4 dagen van de wijs !!

Patrick-715 Prins Luc-715

Bij de jeugdafdeling is zondagmiddag tijdens een prachtige pronkzitting jeugdprins Luc d’n Urste onthuld. In hetzelfde decor, dat zaterdagavond gebruikt is voor Prins Patrick, kwam Luc Jacobs door de stadspoorten van Oelewaal gestapt, als Prins Luc d’n Urste. Samen met zijn Adjudant Bart Beekhuizen en pages  Meike Enning en Esmee Janssen gaan zij bij De Vlegeltjes voorop in de polonaise.

Prins Luc heeft zijn residentie in 2 buurtverenigingen nl. bij De Molenhanen en De Katterikken. Want zoals hijzelf het zo mooi verwoordde; Ik woon in 2 buurten en dat is niet raar. Mijn ouders wonen niet bij elkaar.

De lijfspreuk van Prins Luc is;

Met Prins Luc hier, Maken we veel plezier!

De Dorstvlegels zijn trots op deze twee Prinsen. Het beloofd weer zeer gezellig te worden in Oelewaal tijdens het carnaval dit jaar. U bent daar natuurlijk allemaal van harte welkom, om samen met Prins Patrick en Prins Luc er een geweldig feest van te maken.

Zaterdag 24 januari wordt de zitting van Prins Patrick nog eens dunnetjes over gedaan. Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar. Kijk hier voor op www.dorstvlegelswinssen.nl

Zondag 1 februari om 15.00 uur wordt door het Covent van oud Prinsen een receptie georganiseerd, waar iedereen van harte welkom is die Prins Patrick en Prins Luc een warm hart toedragen en willen feliciteren met hun benoeming!

Carnaval 2015 is begonnen !!

Cookieinstellingen