Recreatief volleybaltoernooi bij vv deTinnegieter

Foto: .

Op 29 maart 2015 organiseert volleybalvereniging Tinnegieter weer een een recreatief volleybaltoernooi in Sportcafé de Tinnegieter aan de Leigraaf in Beuningen. Bedrijven, buurtverenigingen, families, vriendengroepen en alle andere variaties van gezellige groepen kunnen zich voor dit jaarlijkse toernooi inschrijven.

De wedstrijden starten rond 11.00 uur. Een en ander is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De prijsuitreiking is gepland rond 17.30 uur. Om het toernooi betaalbaar te maken wordt € 5,- per persoon aan inschrijfgeld gevraagd, te voldoen op 29 maart bij het wedstrijdsecretariaat.

Op onderstaande adres en via de site www.vvtinnegieter.nl kunt u terecht voor nadere informatie over het toernooi en voor het inleveren van uw inschrijfformulier.

Toernooicommissie
Sabine van de Ven / Ria Fontein
p/a Fossa 12
6644 GE Ewijk

Graag inleveren vóór 15 februari 2015 op bovenstaand adres, e-mailen naar [email protected] mag ook.

Enkele spelregels voor de deelnemers:

  1. Tijdens de wedstrijden dienen er tenminste twee dames in het team mee te spelen; Team (in het veld) bestaat uit 6 spelers
  2. Er wordt gespeeld met het ralleypointsysteem
  3. De gezelligheid staat voorop
  4. Minimum leeftijd 16 jaar

Nieuwe leden
Naast het toernooi is de vereniging ook op zoek naar nieuwe leden. Dames of heren, die graag aan een teamsport willen doen en ook van de derde helft houden zijn van harte welkom. De trainingsavond is op dinsdagavond, dames om 19.30 uur en de heren vanaf 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Cookieinstellingen