Boerenbruidspaar was speciaal voor De Dabbertjes

Foto: .

Ieder jaar vieren De Dabbertjes vier dagen Carnaval, vanaf donderdag komen de kinderen en pedagogisch medewerksters verkleed zodat ze rustig kunnen wennen aan de Carnaval, het verkleden, de muziek en de bijbehorende activiteiten.

De Carnaval had dit jaar een heel speciaal tintje want naast het jaarlijkse uitje naar de kindercarnaval, hebben de kinderen ook de boerenbruiloft bezocht. Pedagogisch medewerkster Anita was samen met haar partner Henri het boerenbruidspaar. De kinderen van de rode peutergroep waren thuis aanwezig bij het boerenbruidspaar en zagen hoe het boerenbruidspaar opgehaald werd met paard en wagen, ze mochten met de bakfiets mee in de stoet van feestende mensen met mooi muziek.

De kinderen van de BSO waren bij de huwelijksvoltrekking in de Tinnegieter, wat hebben ze genoten. Dat zelfs de bakfiets mee naar binnen mocht i.v.m. een toneelstuk was schitterend. Dat Prins Remco en Lotte, de man en dochter van onze pedagogisch medewerkster Monique, ons hebben gehuldigd met een onderscheiding maakte het Carnavalsfeest compleet!

DSC01289

DSC01155

 

dabbertjes-carnaval-2

Cookieinstellingen