Roep om woningbouw in Winssen

Foto: Pascal Cobussen

In de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 24 maart stelt raadslid Roel van Beuningen namens Beuningen Nu & Morgen vragen over de ontwikkelingen rondom nieuwe woningbouw in Winssen.

Ontwikkelaar Van den Bosch start voorlopig niet met bouwen en over huizenprijzen is niets bekend. Bij de gemeente zijn door Van den Bosch nog geen plannen neergelegd rondom het plan Fruithof in Winssen. Wel is inmiddels contact gelegd tussen de het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en de projectontwikkelaar.

Van Beuningen wil van de wethouder Piet de Klein weten hoe het zit met de leefbaarheid in Winssen, als de ontwikkelaar niet begint met de bouw van nieuwe woningen. Want het zal gevolgen hebben voor alle maatschappelijke ontwikkelingen in Winssen. Van Beuningen vraagt naar andere mogelijkheden, naast de Fruithof, zodat er vaart in komt.

De wethouder Piet de Klein zegt actief te onderzoeken naar mogelijkheden binnen het woningbouwprogramma in Winssen. Binnen 2 maanden geeft hij uitsluitsel in de commissievergadering.

 

Cookieinstellingen