Nieuwbouwplan Waterdorp Beuningen

Foto: jansen bouwontwikkeling

Op 21 mei jl. legde wethouder Piet de Klein op symbolische wijze de eerste steen van nieuwbouwplan Waterdorp in Beuningen. Kopers, omwonenden en betrokken partijen waren getuige van dit feestelijke moment, dat een bijzonder tintje heeft omdat met dit nieuwbouwplan de slotfase van de Beuningse Plas gerealiseerd wordt.

Jansen Bouwontwikkeling B.V. uit Wijchen realiseert tussen het Waterdorp, de Wolfsbossingel, de Slottuin en de Lagunesingel ca. 54 ruime woningen. De mix van hoek- en rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in de stijl van de jaren dertig vormen het sluitstuk van de wijk.

Inmiddels is Welling Bouw | Onderhoud B.V. uit Wijchen druk bezig met de bouw van de 33 woningen van Fases 1A en 1B. Voor een goede ontsluiting van het nieuwbouwplan worden 3 bruggen gebouwd, waarvan de hoofdontsluitingsbrug aan de Wolfsbossingel al in gebruik is. De fiets-/voetgangersbruggen naar de Slottuin en de Lagunesingel volgen in een later stadium.

De verkoop verloopt naar alle tevredenheid. Voor wie ‘nieuw’ wil wonen in de Beuningse Plas biedt plan Waterdorp de laatste mogelijkheid. In Fases 1A en 1B zijn nog diverse tweekappers en rijwoningen te koop (prijzen vanaf € 187.500,- v.o.n.) met mooi gedetailleerd metselwerk, veel lichtinval en ruime tuinen nabij of direct aan het water. Belangstellenden kunnen terecht bij Hans Janssen Garantiemakelaars in Beuningen.

Voor meer informatie:

www.waterdorpbeuningen.nl | www.hansjanssen.nl

Cookieinstellingen