450 mensen bij opening Walk of Wisdom

Rond de 450 mensen woonden 21 juni de opening bij van de Walk of Wisdom en de boekpresentatie van Seizoenen van het Leven: een hedendaags getijden- en pelgrimsboek.

De Walk of Wisdom is een eigentijdse pelgrimsroute die onafhankelijk is van een religie en draait om de wijsheid van het leven: de ervaring. De opening was in de Nijmeegse Stevenskerk en werd vormgegeven als een feestelijke vertrekceremonie van de eerste 71 pelgrims van de 136 kilometer lange pelgrimsroute rondom Nijmegen.

Vier burgemeesters van de elf gemeenten aan de route deelden het icoon van de route uit aan de pelgrims, waaronder Walter Hamers bestuursvoorzitter van de Vierdaagse Feesten. De burgemeesters werden bijgestaan door moskeebestuurslid Said Bouharrou, een pelgrim van de Camino en twee kinderen. Het was een vrolijk gebeuren onder begeleiding van het pelgrimslied van de Walk of Wisdom gezongen door koor en kerk met een uitgeleide door strijdorkest Kladderadatsch: Ga pelgrim, ga. Je eerste stap is een droom en een daad…

Meer informatie: http://walkofwisdom.org

Cookieinstellingen