Paintball boerderij Ewijk opent nieuw speelveld

Foto: PD

De monumentale boerderij in Ewijk was al omgetoverd tot een geweldige paintball locatie. Maar nu opent De Paintball Boerderij in Ewijk 9 september haar nieuwe speelveld: ‘’Operation Market Garden – A bridge too far’’. Dit zal een levensechte omgeving zijn waarin de mensen mee terug in de tijd worden genomen.

Begin dit jaar mochten alle bezoekers van De Paintball Boerderij stemmen op hun favoriete speelveld. Er kon worden gekozen uit “Scrapyard” , “Construction Site” en vele andere keuzes. Met een overmacht aan stemmen heeft het speelveld ‘’A bridge too far’’ gewonnen. Dit speelveld neemt de bezoekers mee terug in de geschiedenis. Zo’n 70 jaar geleden stonden de geallieerden voor onze vrijheid te vechten, helaas was het ‘’A bridge too far’’.

De Paintball Boerderij heeft nu deze setting nagebouwd en probeert zijn bezoekers daarmee een nog leuker dagje uit te geven. Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer (of lasergun) met een vol magazijn kunnen bezoekers vanaf 9 september het nieuwe speelveld betreden. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Verschuil je achter een legerjeep of onder autowrakken. Klim in een controlepost en met perfect overzicht schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

Mede-eigenaar Harry van den Berg zei hierover het volgende: ‘’We proberen elke dag weer bezig te zijn om onze bezoekers te verrassen. Eerder dit jaar deden we dat al met het nieuwe adrenaline klimpark www.zipsnropes.nl en nu doen we dat met een nieuw vet speelveld.”

De Paintball Boerderij biedt ook ruimte voor ontspanning in onze gezellige bar, voor een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend biertje na de inspanning. Wil jij hier als eerste bij zijn? Reserveer dan nu snel voor 9 september op www.paintballboerderij.nl en wees verzekerd van een plek op het speelveld ‘’Operation Market Garden – A bridge too far’’!

Cookieinstellingen