Beuningen On Ice: 15 december speciaal voor 50 plussers

Foto: beuningen on ice

Omdat Beuningen On Ice niet alleen voor de jongeren, maar ook voor de 50-plussers in onze gemeente is, wordt op dinsdag 15 december speciaal voor de laatste groep van 13.30-16.30 uur een apart gedeelte in Winter Wonderland gereserveerd om het ijs op te gaan. Beuningen On Ice biedt u dan een kopje koffie of thee aan en Limburgia Beuningen heeft voor iedereen een lekker stukje gebak gesponsord.

Net als de voorgaande edities wordt deze middag opgeluisterd met live muziek gebracht doorhet seniorenorkest Aldörum uit Groesbeek. Dames en heren, er mag gedanst worden!

De Verenigingen van Senioren in de gemeente dragen Beuningen On Ice een warm hart toe en dat bewijzen de vele 50-plussers,die Beuningen On Ice als vrijwilliger helpen met de organisatie van het geweldige evenement. De organisatie is zeer dankbaar voor de tijd en energie die deze vrijwilligers in Beuningen On Ice willen steken. Daarom is er voor alle vrijwilligers op donderdag 10 december de vrijwilligersavond bij Beuningen On Ice; voor hen worden de deuren het eerst geopend, waarna vervolgens iedereen van zaterdag 12 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016 terecht kan.

Alleen samen kunnen we Beuningen On Ice tot een succes maken: “MET ELKAAR, VOOR ELKAAR!”

Voor meer informatie: [email protected]

Cookieinstellingen