Boekpresentatie van het boek ‘Achter mijn voordeur’

Foto: facebook Uitgeverij Terebint

“Achter mijn voordeur” is het waargebeurde verhaal dat Truusje van Zanten schreef met veel lef en moed, maar vooral met oneindig veel doorzettingsvermogen.

Hoe ze als jonge vrouw viel voor de verkeerde man en hoe ze met haar twee kleine kinderen slachtoffer werd van huiselijk geweld. Truusje vertelt haar verhaal chronologisch vanaf de eerste ontmoeting tot aan het afscheid en de lange, spannende en onzekere tijd daarna. De lezer wordt meegenomen in een bizarre strijd waarin de rol van jeugdzorg, slachtofferhulp, politie en tal van andere instanties niet altijd goed te duiden is.

Naarmate het boek vordert, wordt Truusje onverzettelijk. Voor haar eigen welzijn, maar vooral en bovenal voor dat van haar kinderen, gaat ze de strijd aan met de instanties. Hier en daar vindt ze gehoor. Obstakels worden overwonnen, ze mag werken in een sociale werkplaats, ze lost beetje bij beetje al haar schulden af, maar de dreiging van haar gewelddadige man hangt als een zwarte wolk boven het verhaal. De uitkomst is onzeker. Hoe zullen haar kinderen zich ontwikkelen?

Op zondag 29 november vindt de boekpresentatie plaats. Het boek is via de website van uitgeverij Terebint te koop. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan het Fonds Slachtofferhulp.

boekpresentatie-achter-mijn-voordeur

Activiteit: Boekpresentatie ‘Achter mijn voordeur’
Datum: Zondag 29 november 2015
Tijd: 14:00 -17:00 uur
Locatie: Theater de Molen
Adres: Molenstraat 54 Beuningen
Facebook.com/Uitgeverij-Terebint

 

Cookieinstellingen