Beat Batten Marathon bij Go4Fit Beuningen groot succes!

Op zondag 22 november 2015 stond Go4Fit Beuningen vol met enthousiaste sporters, allemaal klaar om mee te doen aan de Beat Batten Marathon.

Go4Fit Beuningen organiseerde samen met Stichting Beat Batten een marathon. De Stichting Beat Batten (“Versla Batten!”) heeft als doel te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van de zeer ernstige stofwisselingsziekte NCL.  De ziekte van Batten (Batten Disease) is de Engelstalige benaming voor Neuronaal Ceroid Lipofuscinosis (NCL),  een groep erfelijke stofwisselingsziekten die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. Tot op heden is er geen enkele therapie of medicijn om de ziekte te vertragen, te stoppen of te genezen. Het doel van de marathon was geld inzamelen voor Stichting Beat Batten.

Er waren verschillende groepslessen waarvoor de sporters zich konden aanmelden, zoals: Spinning, Zumba, Bodyshake, Go4Function en Clubpower. De marathon ging van start om 09:15 uur bij Go4Fit Beuningen. De opkomst was geweldig! Er waren veel enthousiaste sporters aanwezig die zich maar al te graag wilden inzetten voor Beat Batten. De stichting Beat Batten was zelf ook aanwezig. Daarnaast waren er ook mensen aanwezig die een donatie kwamen doen.

Het was een geslaagde dag met veel belangstelling voor de ziekte van Batten. De inzet van de deelnemers werd beloond met een goodiebag van Topshelf, die zij na afloop mee naar huis kregen.

Cookieinstellingen