Sinterklaas speurtocht

Foto: hart van beuningen

Tijdens de intocht van Sinterklaas heeft danspiet een verlanglijstje verscheurd toen zij probeerde te goochelen… Met veel knip en puzzelwerk hebben we een groot deel van het lijstje kunnen herstellen, maar we missen nog een aantal producten.

Help jij ons mee zoeken naar de ontbrekende cadeautjes op de lijst? Vul het formulier voor de speurtocht op http://hartvanbeuningen.nl/ in, en we sturen je de informatie toe die je nodig hebt voor de speurtocht. Naast de aanwijzingen hebben we ook nog een paar opdrachten voor je. Met die opdrachten kun je iets lekkers verdienen! De speurtocht duurt ongeveer een uurtje, maar dat ligt er natuurlijk ook aan hoe goed jij kunt speuren!

Om mee te kunnen doen moet je kunnen lezen en schrijven, of iemand meenemen die dat kan. We vinden het sowieso slim als je papa of mama meeneemt, want die weten waarschijnlijk wel alle winkels te vinden waar je moet zijn.

We hopen dat je meedoet met onze speurtocht en zien je dan ook graag op zondag 29 november in het dorp! De werkkamer van Sinterklaas is dé plek om vragen te stellen als je er zondag bent!

Tot snel,

De Speurpiet

speurpiet_transparant

Cookieinstellingen