Iedere dinsdag wandelen in Beuningen

Foto: perspectief

Wilt u er ook weleens uit, op een vrijblijvende manier actief bezig zijn en/of contact maken met andere mensen? Kom dan dinsdags om 10.00 uur naar het Molenhuis in Beuningen. Vanuit hier vertrekt er elke week een groep van gemiddeld 15 personen voor een mooie wandeling van circa 5 km. Er wordt zoveel mogelijk iedere week een andere route gekozen waarna we altijd weer bij het Molenhuis eindigen. Voor de liefhebbers is er daarna de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te bestellen en nog wat na te praten.

Ook worden er routes gelopen die de deelnemers zelf hebben uitgestippeld. Kortom, sportiviteit en gezelligheid in één activiteit. En dat alles geheel vrijblijvend. U hoeft zich niet aan of af te melden en er wordt iedere week gewandeld.

Deze activiteit is een initiatief van de Stichting Perspectief en MEE Gelderland in het kader van het project “aangenaam kennis te maken”. Dit heeft alles te maken met de participatiemaatschappij. Voor dit project zijn enkele Bruggenbouwers actief als vrijwilliger. De wandelactiviteit is in 2014 van start gegaan en heeft als doel, het met elkaar in contact brengen van mensen. Ook worden ervaringen uitgewisseld van de andere door Perspectief georganiseerde activiteiten.

Kom eens langs en sluit u een keer aan. Het verplicht u tot niets en er zijn aan de deelname van het wandelen geen kosten verbonden.

Meer informatie via Valerie Bekkers, Stichting Perspectief 024-6750939.

Cookieinstellingen