Een greep uit de talloze vacatures bij het VIP

Foto: perspectief

Bij het Vrijwilligers Informatie Punt in Beuningen staan veel vrijwilligers ingeschreven. Bent u op zoek naar vrijwilligers die zich voor uw organisatie willen inzetten? Het VIP helpt u graag! Is uw organisatie een non-profit organisatie zonder winstoogmerk, dan kunt u kosteloos gebruik maken van de diensten.

Voor vrijwilligers heeft het Vrijwilligers Informatie Punt talloze vacatures, een greep hieruit:

Humanitas

Als vrijwilliger ondersteun je als ‘maatje’ de deelnemer bij het doorbreken van zijn of haar isolement en coach je waar mogelijk bij de opbouw van een sociaal netwerk. Het contact duurt in de meeste gevallen een jaar. Inzet gevraagd voor minimaal 1 jaar.

Sector: Zorg en Welzijn

speelotheek wijchen

3x per week helpen bij de speelgoeduitleen incl klaarzetten en opruimen. 
Bijwonen van 2 maandelijkse vergadering (’s avonds). Eventueel zitting in diverse subcommissies; organiseren van evenactiviteiten bij feestdagen, buitenspeeldag, etc.

Sector: Overig

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers die goed bij stem zijn. Dedicon maakt jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt….dit kunnen wij niet alleen. Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio.

Sector: Hobby en Vrije Tijd

Galerie de Nieuwe Gang

Vind je het leuk om als gastvrouw/gastheer te werken in de artistieke omgeving van een Galerie en dan ook nog maar één zaterdag- of zondagmiddag in de maand? Kennis van kunst is niet nodig want je wordt uitgebreid wegwijs gemaakt en begeleid door een van onze bestuursleden.

Sector: Divers

Voor meer informatie www.vrijwilligerswerkregionaal.nl/beuningen of telefonisch 024-6750939 en vraag naar Gerda Klijnstra of Inèz van Veen. Ook heeft het VIP een open inloopmiddag op donderdag van 14.00 tot 17.00 uur. Adres: Molenstraat 54 in Beuningen.

Cookieinstellingen