Gratis lessen start turnseizoen Beuningen

Foto: de Hazenkamp recreatie

Vanaf dinsdag 30 augustus beginnen de turn en free running lessen weer in Sporthal Tinnegieter van De Hazenkamp gymsports . Heb je ook zo’n zin om net als Sanne Wevers op de balk te staan? Kom dan twee lessen helemaal gratis proberen of jij ook zo over de balk loopt.

Een geweldige turnzomer

Het was geweldig om afgelopen weken zoveel turnen op televisie te zien. Historisch goud voor Sanne Wevers, de top 10 notering voor Eythora Thorsdottir en de 15e plek van Bart Deurloo bij de meerkamp en tenslotte Epke Zonderland die helaas net mis greep. Wist je dat ook in onze turnhal in Nijmegen een groep topturnsters dagelijks traint? Twee van onze toppers mistte op een haar na een plekje in het Olympisch Team.

In Beuningen hebben we ook zo’n turntalent. Dewi van Rooij (12) begon op haar 7e in een van de turngroepjes in de Tinnegieter en maakt nu deel uit van de Oranje Jong Talent Selectie. Maar ook in de andere wedstrijdgroepen zijn er meisjes en jongens die iedere week met veel plezier in Beuningen turnde en nu overgestapt zijn naar de topsporthal in Nijmegen.

Zelf ook eens proberen of je op de balk blijft staan

Turnen bij De Hazenkamp is op alle niveaus leuk! Met meer dan 1600 leden en alle niveaus van beginner tot topsport zit er dus zeker ook iets voor jou bij. In onze lessen bij de Tinnegieter leer je snel een koprol, een handstand of een radslag. En op de brug leren we je van de ene legger naar de andere legger te springen. Stoer hoor, want dat is de eerste keer best een klein beetje eng.

Gratis lessen volgen

Wil je het een keer zelf komen uitproberen? Kom dan naar de Tinnegieter op een van de lesdagen op dinsdag of woensdag naar een groepje met leeftijdsgenoten. We hebben groepjes voor kleuters, jeugd, tieners en een groepje voor de stoere freerunners.

Kijk op www.hazenkamp.nl bij lesaanbod in welk groepje je mee kunt doen. De eerste twee lessen zijn helemaal gratis.

Turnen te duur bij een laag inkomen?

De Hazenkamp werkt nauw samen met Leergeld Twee-Stromenland in Beuningen. Door die samenwerking kunnen ook kinderen uit gezinnen met lage inkomens, bij ons sporten. Deze kinderen krijgen (een deel van) de contributie betaald door Leergeld.

Meer informatie over De Hazenkamp gymsports

De Hazenkamp is een van de bekendste turnvereniging van Nederland. Het is een brede gymsport vereniging die topsport, wedstrijdsport en breedtesport combineert. Breedtesport is de kern van de vereniging met 12 sportlocaties in de omgeving van Nijmegen. Het doel van de vereniging is om zoveel mogelijk jonge mensen aan het bewegen te krijgen en liefst levenslang te houden om ze gezondheid, plezier in bewegen en plezier in samen sporten te bezorgen. De Hazenkamp biedt haar meer dan 1600 leden, een zeer uitgebreid assortiment om voor veel sporters aantrekkelijk te zijn. Het is een sociale vereniging waar leden zich thuis voelen.

Vanaf het voorjaar 2018 turnen de sporters  van de huidige locatie Ploegstraat in het nieuw te bouwen Talent Centrum Nijmegen op Sportpark de Dennen.

Cookieinstellingen