“Open dag Speijers Sports groot succes!”

BEUNINGEN – Zondag 28 augustus opende Speijers Sports officieel haar nieuwe locatie in Beuningen met een feestelijke open dag. Meer dan 1000 bezoekers kwamen een kijkje nemen in het meer dan 1000m2 grootte pand op het Aalsterveld 70a.

Om 13:00 uur hadden zich al meer dan 500 mensen voor de deur verzameld. Onder leiding van presentator Ron Bons hebben alle bezoekers om 13:30 uur een ballon opgelaten met daaraan aan persoonlijke wens of doelstelling voor het komende jaar. Gepaard met knallende confetti kanonnen en nog eens 200 ballonnen die van het dak los werden gelaten, opende de sportschool officieel haar deuren.

“De dag liep geheel volgens plan, maar door de drukte was het af en toe een beetje chaotisch. We hebben in ieder geval ontzettend veel hulp gehad van familie en vrienden die de nieuwe sporters van rondleidingen en informatie hebben voorzien. Zonder hun hadden we de drukte niet aangekund,” aldus eigenaar Remo Speijers. “Ons doel was om tijdens de open dag minimaal 200 nieuwe leden in te schrijven en dat is ons gelukt! We zijn enorm tevreden hoe de dag verlopen is en zijn erg blij met zo’n mooie doorstart,” voegt Remo daar nog aan toe.

Naast het zeer vermakelijke optreden van Ron Bons werden de bezoekers vermaakt met live muziek van singer-songwriter Kim Sera en de beats van DJ Forrest Funk. Verder was er ook voor de kleintjes genoeg te doen. Go4Fun zorgde voor gigantische springkussens en clown Timpie was er voor de aller kleinste leden. Gedurende de hele dag waren er demonstraties van de groepslessen te zien, waaronder Olympic Lifts, Yoga, Rebel Fit en Rebel Boxing. En voor wie trek kreeg van al dat gesport, stonden de BBQ-masters van Meer Dan Grillen klaar met heerlijke broodjes pulled pork en chicken.

Heb je het gemist? Ook na de open dag nodigt Remo iedereen die nieuwsgierig is nog van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Voor meer informatie, kijk op: http://www.speijerssports.nl/locatie/beuningen/fitness/

speijers opening

Cookieinstellingen