Open coffee met thema “Samenwerking loont!”

Foto: Open Coffee

Ook in oktober gaat Open Coffee Beuningen weer informeel netwerken. Alle ondernemers (en andere belangstellenden) in Beuningen en omstreken zijn woensdag 5 oktober 2016 van harte welkom voor de Open Coffee in Beuningen.

De OCB vindt iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur plaats in de foyer van het Molenhuis in Beuningen. De toegang is gratis, iedereen betaalt zijn eigen koffie. Aanmelden is niet nodig.

Voor 5 oktober 2016 is een spreker uitgenodigd: Ronny Hendrikx, directeur Wemaron. Het thema is: “Samenwerking loont!”.

Adres: Molenstraat 54 Beuningen.

Wat is een Open Coffee eigenlijk?

Open Coffee is een laagdrempelige (netwerk) bijeenkomst, voor mensen die graag:

  • nieuwe contacten opdoen in hun regio
  • hun online-relaties face-to-face willen ontmoeten
  • hun huidige netwerk willen onderhouden

In een informele sfeer, ontmoet je interessante mensen, wisselt ideeën uit, deelt kennis (en kennissen), brainstormt en dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie (of thee).

Voor wie?

Open Coffee is eigenlijk voor iedereen, je ontmoet er zeer diverse mensen van net gestarte ZZP-ers tot succesvolle ondernemers en van investeerders tot politici. Het is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met mensen die je anders wellicht niet zo snel zou ontmoeten.

Pitch

Rond 9.10 uur is er een voorstelronde met de gelegenheid (hoeft niet) om jezelf of de organisatie die je vertegenwoordigt, in een pitch van 1 minuut voor te stellen. Je kunt ook een vraag aan de andere ondernemers voorleggen dat als aanknopingspunt kan dienen voor het netwerken van deze ochtend.

Presentatie

Speciaal voor zelfstandige ondernemers, bedrijven en organisaties is de mogelijkheid om centraal een presentatie van 10 – 15 minuten te verzorgen.

Voor informatie daarover, kun je contact opnemen met 06-31045468.

Data 2016

Zet alvast in je agenda:

  • 5 oktober 2016
  • 2 november 2016
  • 7 december 2016

Blijf op de hoogte en hou contact

Dat kan via de openbare Facebook pagina en/of meld je aan bij de LinkedIn groep (eigen account vereist).

Cookieinstellingen