Wedstrijdverslagen sv NAS week 38

De recreanten 1 van NAS speelden tegen Klimop in Kekerdom. De wedstrijd verliep direct voorspoedig voor NAS. Met 2 snelle afstandsschoten werd er snel afstand genomen. De tweede aanval had wat meer moeite om een eigen spel te spelen en kansen te creëren.

Er werd in de eerste helft nog een keer gescoord en de tweede helft is er geen doelpunt meer gevallen. Met een lekker temperatuurtje heerlijk gespeeld in Kekerdom. Doelpunten 2 afstandsschoten van Monique en een korte kans van Diana.

De recreanten 2 speelden 4 tegen 4 thuis tegen ONA. Voor de meeste van NAS de 1e keer, het is goed bevallen. NAS was duidelijk beter als ONA, maar wist in de 1e helft nog niet zo vaak te scoren. In de 2e helft verliep dat beter en werd de eindstand 10-3. Voor NAS scoorde Maaike 3, Anita 3, Frances 2 en Lizanne 2.

De aspiranten C 1 speelden in Ottersum tegen Vios. NAS liet zich in de eerste 10 minuten niet van de beste kant zien en Vios kreeg daardoor kansen. Maar er werd niet gescoord. NAS speelden aanvallend snel, soms te snel en er kwamen mooie acties. Helaas zat het echt niet mee. In de korf en er weer uit. De aspiranten waren fel en zaten er goed op. Vios kan de bal niet meer snel spelen. Het was een hele spannende wedstrijd met helaas geen doelpunten 0-0.

Zondag tegen de Horst vonden de dames B1 het weer moeilijk om tot scoren te komen. De hele wedstrijd hadden wij het betere spel. Vooral de 1ste helft liep het goed en creëerde we veel kansen. Er werd voor rust maar 3x gescoord. Na rust liep het iets minder en ook nu werden de kansen niet afgemaakt. Er werd nog 1x door NAS gescoord, 4-2 en konden we wel met winst naar huis.

Zondag stond voor de dames van de B2 de streekderby tegen Fortuna ’74  op het programma. Nu was het de eerste aanval van NAS die niet tot scoren kon komen. Fortuna benutte de kansen die ze kregen beter en zo kwam NAS op een 0-2 achterstand. De 2e aanval scoorde deze wedstrijd makkelijker en konden zo de achterstand weer verkleinen tot 1-2. Fortuna speelde net iets feller dan NAS en benutte de kansen beter waardoor ze de eindstand van deze wedstrijd  bepaalden op 4-9. Doelpunten : Lissa, Lotte (2x) en Isa.

Een spannende wedstrijd, Nas 2 – Diosa. Diosa kwam snel met twee punten voor, waarna het steeds gelijk op ging. Helaas heeft NAS de stand niet meer gelijk kunnen trekken en werd het 8-9. Doelpunten door Merel 3, Michelle, Gaby, Emma, Laure en Robin.

Afgelopen zondag speelde de senioren 1 van Nas tegen De Eendracht een thuis wedstrijd. De eerste helft verliep moeizaam en eindigde met een  ruststand van 3-3. De tweede helft heeft Nas zich weten te herpakken en werd de eind stand 9-6.