MHCB Heren 1 spelen thuis gelijk tegen Leusden H1

Beide ploegen gingen deze wedstrijd voor de winst. De Beuningse jongens begonnen vanaf de eerste minuut te jagen op een doelpunt. Na ongeveer zeven minuten onderweg te zijn wist de jongste van het stel, de 1 – 0 op het scorebord te zetten.

De Leusdenaren besluiten de druk op de Beuningse formatie wat op te voeren en uit een strafcorner wordt het 1-1. Nog voor de rust weten de Beuningse jongens hun voorsprong te heroveren via een goal van Koops: 2-1.

Na de rust zijn er kansen voor de Beuningse formatie. Vrije schietkansen worden niet benut en er wordt slechts gecombineerd tot aan de cirkel. Vijf minuten voor het einde komen de mannen in het oranje nog een aantal keer gevaarlijk voor de Beuningse goal.

Uiteindelijk valt de 2-2 uit opnieuw een strafcorner. In het verdere verloop kon Beuningen de overtalsituatie niet verzilveren. Kortom een, tegen de verhoudingen in, turbulente 2-2 remise tegen Leusden.

Volgende week treedt Beuningen aan tegen QZ H1, op de Staddijk in Nijmegen.