Beuningen Dames 1 winnen thuis van Deventer

Zondag 23 oktober speelde het 1e damesteam van Hockeyclub Beuningen haar 7e competitiewedstrijd van dit seizoen. Tegenstander was het laag geklasseerde Deventer, wat niet betekent dat er van onderschatting sprake mocht zijn. Juist tegen deze tegenstanders is het lastig opladen, immers, de nr. 1 van de competitie heeft met puntverlies Deventer verlaten.

Direct vanaf het begin was het druk zetten naar en spelen met creativiteit en lef zodat de tegenstander iedere keer van plan moest wijzigen. In de 7e minuut scoorde Else Averes een strafbal en was het 10 minuten later Donna Vallen die met een mooie tip uit de strafcorner 2-0 wist te scoren. Vlak voor rust trof Willemijn in den Bosch uit een mooie aanval de uiteindelijke eindstand van 3-0.

In de tweede helft werd niet gescoord. Hierdoor stoomt Beuningen door naar de 4e plaats en kan het verder omhoog kijken.

Zondag 30 oktober wordt er weer gespeeld op de Beuningse velden om 12:45 uur. Ede, de nr. 3, is dan de tegenstander.