Winst in de streekderby voor NAS

De recreanten speelden woensdagavond uit tegen Des. NAS begon afwachtend en al snel was het 3-1. Dit duurde echter niet lang en de doelpunten volgden elkaar snel op, zodat NAS de rust met 4-6 inging. De tweede helft nam een vliegende start toen Astrid binnen 10 seconden na het fluitsignaal scoorde. De tweede helft ging gelijk op en dit resulteerde in de verdiende eindstand 8-9 voor NAS.

De aspiranten C speelden op donderdagavond in Leunen tegen Oranje wit. Deze dames waren toch wel een kop groter als onze dames. Maar in het korfbalspel was daar niets van te merken. Meteen uit de 1e aanval scoorde Lisa b een doorloopbal en niet veel later scoorde Larissa ook met een doorloopbal. Oranje wit scoorde net voor de rust nog de 1-2. Na de rust ging NAS gewoon door met goed en verzorgd korfbal spel. Er kwamen veel kansen maar helaas niet zoveel doelpunten. Kirsty scoorde nog een afstandsschot en zo werd het 1-3. NAS heeft een goede wedstrijd gespeeld en zeer verdiend gewonnen.

De senioren van Nas speelde tegen Fortuna hun laatste buiten wedstrijd. De ploegen hadden beide kans op de eerste plaats van de eerste helft van het buitenseizoen. De wedstrijd begon meteen fel en de stand liep gelijk op. In de rust was het 3-2. Na de rust bouwde Nas een voorsprong op van 7-5. Fortuna wist nog terug te komen tot 7-7. Nas liet het er niet bij zitten en scoorde nog twee keer zodat de wedstrijd eindigde met 9-7. De overwinning was binnen en de eerste plek veroverd. De doelpuntmakers van deze mooie zondag: Suzette (2), Lotte (2), Iris (1), Ruth (1), Laura (1), Emma (1) en Lisanne (1).