Open Coffee Beuningen met gastspreker Mardett

Foto: Open Coffee

Volgende week is het weer tijd om informeel te netwerken in Beuningen! Alle ondernemers (en andere belangstellenden) in Beuningen en omstreken zijn woensdag 1 maart 2017 van harte welkom voor de Open Coffee in Beuningen.

Open Coffee Beuningen vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats tussen 9.00 en 11.00 uur in het gebouw “Wijdeveste”, Zonnebloemveld 3 in Beuningen.

Pitch

Rond 9.10 uur is er een voorstelronde met de gelegenheid (hoeft niet) om jezelf of de organisatie die je vertegenwoordigt, in een pitch van 1 minuut voor te stellen. Je kunt ook een vraag aan de andere ondernemers voorleggen dat als aanknopingspunt kan dienen voor het netwerken van deze ochtend.

Presentatie

Op 1 maart is het woord aan Mardett; zij zal omstreeks 10.00 uur iets vertellen over: “De mogelijkheden van ons onderbewustzijn”.

Wens: “Bedrijven bezoek”

Verder is het de wens om bedrijven in Beuningen en omstreken te gaan bezoeken om eens in een andere “keuken” te kijken. Wil jij OCB een keer uitnodigen of weet je een bedrijf? Laat het weten.

Blijf op de hoogte en hou contact

Dat kan via de openbare Facebook pagina  OpenCoffeeBeuningen  en/of meld je aan bij de LinkedIn groep (eigen account vereist).

Cookieinstellingen