Darten voor jeugd, iets voor jou?

Foto:

REGIO, 20 september  2010 – Zaterdag 25 september 2010 organiseert de Rivierland Darts Bond (RDB) uit Nijmegen een Open Dag voor jongens en meisjes van 8 tot 18 jaar in De Vrijboom Beuningen.Deze Open Dag is speciaal voor jeugd die graag wil darten maar waar in hun directe omgeving geen mogelijkheid voor is. Je hoeft niet speciaal in Beuningen te wonen,  ook iedereen buiten Beuningen is van harte welkom. Tijdens deze Open Dag zal door de jeugdcommissie van de RDB informatie worden gegeven over de diverse jeugdactiviteiten binnen de RDB. Zo is er een speciale jeugdranking maar ook spelen op landelijk niveau behoort tot de mogelijkheden. RDB werkt ook nauw samen met een dartsbond uit Duitsland waardoor er ook internationale wedstrijden gespeeld worden.Deze zaterdag is er ook de mogelijkheid om je kunnen te laten zien door een partijtje darts te spelen tegen andere darters. Heb je geen darts, dan is dat geen probleem. Wij zorgen er voor dat er setjes darts beschikbaar zijn. Dus vindt je darten leuk en wil je meedoen aan de vele activiteiten die de RDB organiseert kom dan op zaterdag 25 september om 13.00 uur naar: De Vrijboom – van Heemstraweg 66 – 6641 AG BeuningenMocht je interesse hebben laat het ons dan even weten. Je kunt bellen of sms’en naar 06-51839574 of mailen naar [email protected]. O ja. Om het seizoen te beginnen houden we op zaterdag 2 oktober vanaf 12.00 uur een kind/ouder toernooi. Hieraan zijn geen kosten verbonden en er zijn leuke bekers te winnen. Dus neem je vader of moeder mee naar De Vrijboom in Beuningen voor een leuk middagje darten.
 
Website: www.rdbdarts.nl
 
 

REGIO, 20 september  2010 – Zaterdag 25 september 2010 organiseert de Rivierland Darts Bond (RDB) uit Nijmegen een Open Dag voor jongens en meisjes van 8 tot 18 jaar in De Vrijboom Beuningen.

Deze Open Dag is speciaal voor jeugd die graag wil darten maar waar in hun directe omgeving geen mogelijkheid voor is. Je hoeft niet speciaal in Beuningen te wonen,  ook iedereen buiten Beuningen is van harte welkom. Tijdens deze Open Dag zal door de jeugdcommissie van de RDB informatie worden gegeven over de diverse jeugdactiviteiten binnen de RDB. Zo is er een speciale jeugdranking maar ook spelen op landelijk niveau behoort tot de mogelijkheden. RDB werkt ook nauw samen met een dartsbond uit Duitsland waardoor er ook internationale wedstrijden gespeeld worden.

Deze zaterdag is er ook de mogelijkheid om je kunnen te laten zien door een partijtje darts te spelen tegen andere darters. Heb je geen darts, dan is dat geen probleem. Wij zorgen er voor dat er setjes darts beschikbaar zijn. Dus vindt je darten leuk en wil je meedoen aan de vele activiteiten die de RDB organiseert kom dan op zaterdag 25 september om 13.00 uur naar:
De Vrijboom – van Heemstraweg 66 – 6641 AG Beuningen

Mocht je interesse hebben laat het ons dan even weten. Je kunt bellen of sms’en naar 06-51839574 of mailen naar [email protected].

O ja. Om het seizoen te beginnen houden we op zaterdag 2 oktober vanaf 12.00 uur een kind/ouder toernooi. Hieraan zijn geen kosten verbonden en er zijn leuke bekers te winnen. Dus neem je vader of moeder mee naar De Vrijboom in Beuningen voor een leuk middagje darten.

 

Website: www.rdbdarts.nl

 

 

Cookieinstellingen