Groninger Studenten te sterk voor MHCBeuningen heren 1

MHCB Heren 1 kreeg zondag de Groninger Studenten Hockey Club Forward op bezoek en met een aantal nieuwe Beuningse gezichten binnen het team was iedereen wel benieuwd naar de prestaties.Eerste helft (2-0)
Beuningen ging voortvarend van start en scoorde al vrij snel de 1-0 en was eigenlijk de
hele eerste helft de betere. Vlak voor rust prikten de blauwen zelfs de 2-0 erin en gingen met een goed gevoel de rust in.

Tweede helft (2-4)
De tweede helft kreeg een heel ander beeld want Groningen begon agressief aan de tweede helft en wist beuningen op hun eigen helft vast te zetten en binnen 10 minuten 3 keer te scoren en stonden zodoende met 3-2 voor.
MHCB herpakte zich langzaam maar niet voordat Forward de 4-2 op het scorebord gezet had.
Beuningen probeerde het nog wel en kreeg wat meer grip op de wedstrijd maar kwam deze Groningse 10 minutes of fame niet meer te boven. Eindstand 4-2 voor de Groningse Studenten en iedereen was toch van mening dat dit niet nodig was geweest.

Tekst/foto’s: Photop.nlLike op Facebook.com/photop.nl