MHCB B1 meiden verliezen net van NMHC

MHCB B1 meiden verliezen  met 2-1 van NMHC in de strijd om promotie.Eerste helft (2-0)
Beuningen begon erg gespannen aan de wedstrijd en liet Nijmegen de eerste 10 minuten hun spelletje spelen. Nijmegen scoorde al in de eerste minuten een goal door een misverstand over shoot.
Vlak erna kreeg Nijmegen een strafbal, doordat een strafcorner werd tegengehouden door de voet van de lijnstopper van Beuningen. Daaruit kwam de 2-0 voorsprong voor Nijmegen. De laatste 20 minuten kreeg Beuningen meer controle over de wedstrijd  en kreeg Nijmegen geen kansen meer.

Tweede helft (2-1)
Beuningen begon met goede moed de tweede helft. Het was immers pas 2-0 en Beuningen zou er alles voor doen om daar nog overheen te gaan. Door mooie combinaties kwamen ze bij de goal van Nijmegen, maar scoren lukte niet. Ook de strafcorners gingen er niet in. Het spel ging over en weer en in de laatste minuut scoorde Beuningen de 2-1. Het was een mooie wedstrijd, maar er werd niet slim genoeg gehockeyd door Beuningen.

Tekst/Foto’s: Merel en Judith/Wil Kuijpers