Valse start competitie voor Beuningse Boys B2

Afgelopen zaterdag startte de competitie voor de jongens van de B2. Uit tegen de Boys van Groesbeek in Bredeweg. Lekker weer, veel publiek, alle ingredienten voor een mooie wedstrijd.De eerste helft ging gelijk op met diverse kansen voor beide teams. Het resulteerde in doelpunten voor beide teams. Ruststand 1-1

In de tweede helft ontspon zich toch een andere wedstrijd. Al vrij snel scoorden de jongens uit Groesbeek de 2-1 en moest Beuningen vol aan de bak. Het kostte erg veel kracht en te vaak werd er aan de noodrem getrokken om Groesbeek te stoppen. Daar werd de sfeer niet beter op. Echte kansen kreeg Beuningen echter niet meer. Maar ook Groesbeek werd op één gevaarlijk schot op goal niet echt gevaarlijk meer.

Volgende week speelt de B2 uit in Wijchen.

Tekst/foto’s: Wil Kuijpers