MHCB Heren 1 geeft voorsprong uit handen

De nummer vier van de competitie, MHCB Heren 1, kreeg de nummer twee, Ede heren 1, op bezoek.MHCB werkt de achterstand voor de rust weg
De wedstrijd was nog geen twee minuten oud of Beuningen stond met 0-1 achter
en vlak daarna zelfs met 0-2. Het publiek werd stiller en stiller maar MHCB
gooide er een schepje bovenop en voor rust was de stand al weer gelijk getrokken
naar 2-2.

Ede werkt ook achterstand weg
De tweede helft ging op en neer en Ede kwam een paar keer voor de Beuningse keeper, maar wist niet te scoren. MHCB kreeg het wel op z’n heupen en scoorde twee keer en kwam daardoor op een comfortbele 4-2 voorsprong.
Met nog 15 minuten te gaan verdween de felheid en liet het team zich teveel terug zakken. Ede deed er nog een schepje bovenop en kwam terug tot 4-4.

Het had niet veel langer moeten duren en gelukkig floot de scheidsrechter af bij een eindstand van 4-4. MHCB heeft toch een punt aan deze wedstrijd overgehouden, maar deze voorsprong had natuurlijk nooit uit handen gegeven mogen worden.

Tekst/foto’s: Photop.nlLike op Facebook.com/photop.nl