NAS junioren D1 boeken ruime overwinning

NAS werkte deze week de wedstrijden in de zaal af. De Recreanten 2 boekten een overwinning en de Junioren D1 waren ook succesvol.Recreanten 2
Woensdag speelden de Recreanten 2 van NAS hun eerste zaalwedstrijd.
De wedstrijd was in Weurt tegen Spes uit Milsbeek, altijd een leuke tegenstander.
NAS begon de wedstrijd goed en kwam door een draaibal van Antoinette op voorsprong. Gerda moest helaas geblesseerd het veld verlaten. De aanvallers hadden pech in de afronding en zo kwam de verdediging onder druk te staan. Spes maakte de gelijkmaker, maar net na de rust scoorde Anita van afstand de 2-1. NAS aanvalsvak ging verder en ook nu was het raak door een afstandsschot van Anita 3-1. Beide teams kregen kansen, maar de punten bleven bij NAS.

Junioren D1
Na de goede wedstrijd van vorige week begonnen de meiden van de D1 vol goede moed aan de wedstrijd tegen DIOSA. Ook dit is geen onbekende tegenstander. In de buitencompetitie hadden beide teams al tegen elkaar gespeeld en toen won NAS.

NAS kwam goed uit de startblokken en door goed en verzorgd korfbal te spelen vielen de doelpunten vrij makkelijk in de eerste aanval. Ook de tweede aanval van NAS combineerde goed met elkaar. In dit vak vielen de doelpunten minder makkelijk, maar toch gingen de dames met een 5-0 voorsprong de rust in.
Na de rust werd er door beide vakken iets slordiger gespeeld, maar doordat DIOSA daar niets mee deed, kon NAS gewoon lekker door korfballen. Er vielen nog vier doelpunten, waardoor de eindstand uiteindelijk 9-0 werd.

De dames hebben ook deze wedstrijd weer keihard gewerkt en deze overwinning is dan ook helemaal terecht!

Doelpunten werden gescoord door: Kirsty (4x), Fleur (3x) en Lotte (2x).

Pupillen E2
De pupillen E2 speelden tegen DIOSA. Van te voren was al bekend dat deze tegenstander een maatje te groot was. Toch is de leiding van NAS zeer trots op de meiden. Ze hebben hard gewerkt maar toch verloren met 0-10.