Wederom verlies voor Meisjes B1 Beuningen tegen AthenA MB1

Na het verlies  tegen MOP uit Vught moesten de meiden van MHCB MB1 thuis tegen AthenA. Eerste helft, een overtuigende start
Beuningen begon overtuigend aan de wedstrijd en zette AthenA goed vast en speelde voornamelijk op de helft van de tegenstander. Er waren goede en snelle combinaties, in die fase kwam AthenA niet in het spel voor. Een mooie opgezette aanval resulteerde uiteindelijk na 20 minuten in 1-0. Door onoplettendheid kwam AthenA bij Beuningen in de cirkel en wist te scoren 1-1. Beuningen kreeg vervolgens een strafcorner en kwam kort voor rust op 2-1.

Tweede helft, verlies in de laatste minuten

Vol vertrouwen begon Beuningen aan de tweede helft. De Beuningse formatie ging vol gas, zette goed druk en had goede kansen. Door een slechte omschakeling scoorde AthenA, het stond 2-2. Beuningen zette alles op het spel om nog de winnende goal te maken, maar helaas dit lukte niet. Veel kansen maar geen treffers. De bezoekers kregen steeds meer grip op de wedstrijd. In de laatste 5 minuten wist AthenA er nog een strafcorner uit te slepen die werd benut. Helaas voor Beuningen eindigde de wedstrijd met 2-3.

Tekst/foto’s: Miriam en Marieke/Wil Kuijpers