Beuningse Boys wint ruim van Echteld

Zondag stond er voor Beuningse Boys een uitwedstrijd in Echteld op het programma. Beuningse Boys begon met keeper Jordy Krutwagen in het doel. Hij verving de geblesseerde Tim van Lierop.Prachtige doelpunten
Het eerste gevaarlijke moment van de wedstrijd komt op naam van Echteld wanneer een schot op de lat belandt. Hierna is het Beuningse Boys, dat het initiatief grijpt en al na zeven minuten op een 0-1 voorsprong komt als Sam Niland na een goede actie de bal langs de doelman weet te schieten. Tim van Bon is de man van de 0-2 wanneer hij een afgeslagen corner snoeihard in het dak van het doel schiet. Vervolgens moet Echteld na 38 minuten verder met 10 man als een middenvelder op een verkeerde manier zijn frustraties uit en hiervoor de rode kaart voorgehouden krijgt. Nog voor rust brengt Sam Niland na een mooie solo Beuningse Boys op een 0-3 voorsprong.

Vier keer gescoord, twee treffers afgekeurd

In de tweede helft is het Echteld dat probeert aan te zetten. Zowaar weet het team wat terug te doen als de lange aanvoerder een vrije trap binnen weet te koppen. Lang kan Echteld niet genieten van de aansluitingstreffer want de keeper van de thuisploeg gaat in de fout bij een onschuldig schot van Lorenzo Rieken met als gevolg de vierde Beuningse treffer, 1-4. Koud in het veld is het Maurits van Bergen die de 1-5 weet te scoren door een vrije trap van Lorenzo Rieken tegen de touwen te koppen.
De uitslag had wellicht hoger uit kunnen vallen maar twee treffers werden al dan niet terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Zo wint Beuningse Boys dus dik verdiend van Echteld. Daardoor bivakkeert Beuningse Boys nu op een mooie 6e plaats. Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter SC Millingen.
De aftrap op Sportpark De Ooijgraaf is om 14.30 uur.