Monsterscores bij NAS Pupillen en Recreanten

Foto:

Afgelopen week speelden de teams van NAS weer hun wedstrijden, waarbij de Recreanten 1 en de Pupillen E1 een grote overwinning behaalden.

Recreanten 1 winnen met grote cijfers
Woensdag speelden de Recreanten 1 van NAS hun wedstrijd in Weurt tegen de Horst uit Groesbeek. De Horst is altijd een lastige tegenstander, maar NAS had hetdit keerĀ  goed voor elkaar. De aanval liep lekker en de verdediging hield het goed kort. NAS heeft de wedstrijd met dubbele cijfers 10-2 gewonnen.

Welpen scoren ook
De Welpen van NAS speelden zaterdag hun eerste wedstrijd tegen de najaars kampioen MOSA. Buiten werd er nog verloren met 15-0 maar nu hield NAS goed stand en kon ook scoren. De eindstand werd 3-5. Andrea scoorde alle drie de NAS doelpunten en met de strafworpen werd het 3-3, die werden gescoord door Femke, Chaynne en Mirre.

Pupillen E1 maatje te groot voor SDDL
De Pupillen E1 speelden in Ravenstein tegen SDDL. Het werd een fantastische wedstrijd voor NAS. NAS was duidelijk een maatje te groot voor SDDL. NAS won met 18-1, doelpunten van Larissa (10x), Amy (4x), Sabine (2x) en Femke (2x). Ook met het nemen van strafworpen was NAS beter, het werd 5-1, Larissa (3x), Amy en Femke.

Spannende wedstrijd bij Aspiranten C
De Aspiranten C speelden ook in Ravenstein tegen SDDl. Maar hier was het spannend. Beide teams kregen kansen en scoorden om en om , helaas voor NAS werd het 3-2.
Voor NAS scoorden Didi en Fleur.

Overige uitslagen:
NAS A1- Odio 2-10
NAS S1- Diosa 9-15

afbeelding-nas-3
Cookieinstellingen