Stefan Willems en Dani van Bergen clubkampioen tafeltennis

Foto:

Met een schitterende seniorenfinale werden afgelopen zondag de clubkampioenschappen van Tafeltennis Club Beuningen afgesloten. Henri Willems en Stefan Willems wisten de handen van het publiek regelmatig op elkaar te krijgen en verbaasden velen door hun enorme inzet.Stefan Willems
De wedstrijd ging over vier gewonnen games en er waren dan ook zeven nodig, voordat de kampioen bekend was. Het leek dat outsider Henri de nieuwe clubkampioen zou gaan worden. Hij kwam in de beslissende game op een 10-8 voorsprong. Echter Stefan wist op een geweldige wijze de stand gelijk te trekken en met een paar fraaie smashes de overwinning te pakken. Een geweldig prestatie voor Stefan, die aan een jarenlang herstel heeft gewerkt na een ernstige blessure als gevolg van een auto ongeluk.

Dani van Bergen
Bij de junioren ging de finale tussen Dani van Bergen en Clyde Tran. Clyde deed zijn uiterste best om het Dani lastig te maken. Beide spelers toonden fraai aanvalsspel, waarbij de meeste punten door Dani werden gescoord. Dani won in drie games en werd hiermee als 13 jarige de nieuwe clubkampioen van TCB. De jarige Kasper Jeurissen moest ditmaal genoegen nemen met een derde plaats.

Overige uitslagen
Bij de junioren B behaalde Jinho van Bergen ten koste van Emma van Merwijk de eerste plaats.
Nieuweling Maxim Foster deed dit bij de junioren C. Maxim won in de finale van Jonut Enach.
Ralf Schiffelers behaalde de eerste plaats in de senioren B door een overwinning op Lieke Crans.
Het traditionele junioren-seniorendubbel werd gewonnen door Lieke Crans en Isabelle Aandekerk.

Kersttoernooi
Aanstaande vrijdag wordt het tafeltennisjaar voor de senioren afgesloten met een kersttoernooi. Aanvang 20.00 uur in het Sociaal Cultureel Centrum De Leghe Polder.

Cookieinstellingen