VIB Rob van Horssen bestaat 25 jaar

Foto:

Dit jaar is voor VIB Rob van Horssen BV aan de Wilhelminalaan 2 te Beuningen een bijzonder jaar. Het bedrijf vierde op 12 oktober haar 25-jarig jubileum, onder leiding van haar algemeen directeur Rob van Horssen.

VIB Rob van Horssen is het kantoor dat zijn sporen heeft verdiend in de wereld van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en overige bancaire dienstverlening, voor zowel de particulieren als zakelijke markt. Particulieren kunnen hier terecht voor alle verzekeringen; van huis en haard tot pensioen alsmede voor hypotheken en andere financieringsvormen. Voor de zakelijke relaties wordt er een volledige risico-inventarisatie opgesteld en zorgen zij ervoor dat de noodzakelijke verzekeringen worden afgesloten,  inclusief de verzekeringen voor de werknemers zoals pensioen. Maar ook de ondernemer als privé persoon wordt niet vergeten. “We voorzien al onze cliënten van een onafhankelijk advies, met als sterkste punten onze vakkennis en de persoonlijke omgang met de klanten. Of het nou een directeur is van een multinational of een gezin uit de buurt, we nemen de tijd voor ze en spreken hun eigen taal.”
 
Inmiddels 25 jaar geleden stapte de toen nog 25-jarige Rob van Horssen op bij een verzekeringsmaatschappij in Rotterdam om voor zichzelf te beginnen. “Ik richtte me op assurantiën en hypotheken en hield kantoor op een zolderkamertje. In mijn vrije uren specialiseerde ik me verder tot Makelaar in assurantiën. Na anderhalf jaar kon ik een pand aan de Van Heemstraweg betrekken en het buro breidde zich snel uit. Na 10 jaar ondernemen was er zelfs sprake van een 2e vestiging in Nijmegen. Maar door het continue “heen en weer” pendelen tussen Beuningen en Nijmegen, ging veel kostbare adviestijd verloren. Er werd besloten beide vestigingen samen te voegen in een monumentale boerderij aan de Wilhelminalaan 106 te Beuningen (nu een medisch centrum). Ook Ron Gerrits kwam op dat moment bij het bedrijf als directeur bancaire dienstverlening. VIB Rob van Horssen BV behaalde de status van Assuradeur (volmachtbedrijf), een status die slechts voor een kleine groep kantoren in Nederland is weggelegd. Hiermee verkreeg het kantoor een volledig zelfstandige bevoegdheid van Nederlands grootste verzekeraars om risico’s te beoordelen, verzekeringen te accepteren, premies te bepalen, polissen op te maken, maar ook om schade volledig af te handelen. Door de aanpassing in de bedrijfsvoering ontstond er wederom een groei en was een verhuizing binnen 3 jaar al noodzakelijk. Vanaf 2003 is VIB Rob van Horssen BV gevestigd in een monumentaal herenhuis aan de Wilhelminalaan 2 te Beuningen (rotonde van Heemstraweg). Een fraai en karakteristiek pand, dat met de kerstdagen altijd mooi is verlicht met duizend lampjes rond de ramen.
 
VIB Rob van Horssen heeft in die 25 jaar de beschikking verkregen over alle vergunningen volgens de Wet op het Financieel toezicht. Daarnaast is het ontwikkelen van eigen verzekeringsproducten één van de onderscheidende kenmerken en kwaliteiten van VIB. Zowel ondernemers als particuliere relaties hebben daar een groot voordeel bij. Geen bureaucratische verzekeraar in het westen van het land, maar een kantoor om de hoek, waar u onder het genot van een kopje koffie voor de gehele afhandeling van uw zaken naar binnen kunt lopen. Binnen de VIB Groep werken 15 mensen, verdeeld over verschillende specialisaties.
Wilhelminalaan 2
6641 DG Beuningen,
Tel: (024) 6790850
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt (over 1.000 views)

Cookieinstellingen